Што се уплаќа денес? (18.10.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера бевме добитни и наплатиме одлична квота, па се надеваме дека денес ќе продолжиме со истото темпо.

Венеција – Фиорентина – 2 @ 1.94

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 37.662 евра. За победа на Венеција уплатени се 2.190 евра, за реми 3.419 евра, додека останатите 32.054 евра се уплатени за победа на Фиорентина.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*