Што се уплаќа денес? (14.10.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера за жал не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја исправиме грешката и ќе ви прикажаеме точен натпревар.

Металац – Жарково – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 33.430 евра. За победа на Металац уплатени се 27.123 евра, за реми 4.405 евра, додека останатите 1.902 евра се уплатени за победа на Жарково.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*