Што се уплаќа денес? (13.10.2021)

Вчера за среќа бевме повторно добитни во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Акрон Тољати – Аланиа Владикавказ – 2 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 45.655 евра. За победа на Акрон Тољати уплатени се 9.987 евра, за реми 10.322 евра, додека останатите 25.346 евра се уплатени за победа на Аланиа Владикавказ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*