Koшарка бонус: Предвремена исплата во Bet365!

Една од најдобрите онлајн обложувалници, Bet365 ги нема заборавено ниту љубителите на кошарка.

Станува збор за промоција која е наменета за облозите на кошарка. Имено, секој што ќе уплати тикет со кошарка на конечен исход и ако типуваниот тим заводи со 18 поени разлика, тогаш облогот автоматски се потврдува.

Тоа значи дека вашиот облог е добитен без разлика како ќе биде конечниот исход на натпреварот.

Оваа понуда е наменета за натпреварите од:

  • EuroLeague
  • EuroCup
  • Spain Liga ACB
  • Italy Lega 1
  • Germany Bundesliga

Услови и правила за користење

  • Понудата е достапна за сите нови и постоечки корисници
  • Понудата е за изигран конечен исход на кошаркарски натпревари
  • Понудата ги вклучува сингл и комбо облозите
  • Понудата е наменета за сите тикети изиграни пред почетокот на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*