Што се уплаќа денес? (12.10.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера не ни беше за жал точен показател, но затоа денес очекуваме да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Данска – Австрија – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 15.303 евра. За победа на Данска уплатени се 12.978 евра, за реми 1.222 евра, додека останатите 1.103 евра се уплатени за победа на Австрија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*