Што се уплаќа денес? (11.10.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни беше одличен показател, па се надеваме дека и денес ќе продолжиме со истото победничко темпо.

Кипар – Малта – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 31.452 евра. За победа на Кипар уплатени се 18.008 евра, за реми 6.803 евра, додека останатите 6.641 евро се уплатени за победа на Малта.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*