Натпревар со драстичен пад на коефициентот (10.10.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од португалската Лига 2.

Ковиља – Национал – 2 @ 2.50 во Bet365

Почетната вредност за победа на Национал беше 3.10, а во моментов бележи пад од скоро 19% и се плаќа со квота 2.50 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*