Што се уплаќа денес? (30.09.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за среќа бевме добитни, па се надеваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Марсеј – Галатасарај – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 47.268 евра. За победа на Марсеј уплатени се 41.515 евра, за реми 2.784 евра, додека останатите 2.969 евра се уплатени за победа на Галатасарај.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*