Колку повеќе натпревари, толку поголем бонус!

Една од најдобрите онлајн обложувалници, Bet365, ние ја претстави најновата фантастична понуда кој дефинитивно ќе им се допадне на љубителите на комбо тикетите.

Станува збор за зголемена добивка за одреден процент во зависност од тоа колку натпревари сте изигирале на вашиот тикет.

Се што треба да направите е:

 1. Да се регистрирате на Bet365 ТУКА
 2. Да изиграте тикет со најмалку три натпревари

Квалификувани типови се:

 • Kонечен исход
 • Kонечен исход и двата тима постигнуваат гол
 • Двата тима да постигнат гол

Квалификувани натпреварувања за оваа промоција се:

 • English Premier League
 • English Championship
 • English League 1
 • English League 2
 • English FA Cup (from First Round onwards)
 • English EFL Cup
 • Scottish Premiership
 • Spanish Primera Liga
 • German Bundesliga I
 • Italian Serie A
 • French Ligue 1
 • UEFA Champions League (from Group Stage onwards)
 • UEFA Europa League (from Group Stage onwards)
 • AFC Champions League (from Group Stage onwards)
 • Copa Libertadores
 • Copa Sudamericana

Вредноста на бонусот се додава во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно и по следниот редослед:

 • 3-натпревари – 5% бонус
 • 4-натпревари – 10% бонус
 • 5- натпревари – 12% бонус
 • 6- натпревари – 15% бонус
 • 7- натпревари – 20% бонус
 • 8- натпревари – 25% бонус
 • 9- натпревари – 30% бонус
 • 10- натпревари – 35% бонус
 • 11- натпревари – 40% бонус
 • 12- натпревари – 50% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14- натпревари – 70% бонус

Услови и правила за користење:

 • Понудата е достапна за сите нови и постоечки корисници
 • За да учествувате во оваа промоција треба да изиграте тикет со најмалку три натпревари
 • Максималниот бонус кој може да го добиете е 70%
 • Понудата важи за горенаведените натпреварувања и горенаведените типови
 • Bet365 го задржува правото да ја прекине оваа промоција без претходна најава

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*