Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.09.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од исландската Пепсидеилд лига кој е закажан за во 16:00 часот.

Филкир – Валур – 2 @ 1.88 во Bet365

Почетната вредност за победа на Валур беше 2.36, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 1.88 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*