Што се уплаќа денес? (15.09.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често досега ни била фантастичен показател, па благодарение на тоа сме наплаќале одлични коефициенти. Се надеваме дека и денешниот ден ќе ни биде добитен.

Стоук – Барнсли – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.319 евра. За победа на Стоук уплатени се 10.532 евра, за реми 948 евра, додека останатите 1.840 евра се уплатени за победа на Барнсли.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНА ПОНУДА*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*