Што се уплаќа денес? (14.09.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата денес ќе ни биде точен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

ВБА – Дерби – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 50.594 евра. За победа на ВБА уплатени се 45.418 евра, за реми 2.966 евра, додека останатите 2.210 евра се уплатени за победа на Дерби.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНА ПОНУДА*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*