Се враќа клупскиот фудбал – 25 eвра во Bet365 чекаат на вас

Не е случајно тоа што Bet365 се наоѓа на врвот кога станува збор за онлајн обложувалници. Имено, оваа кладилница има секогаш поволни понуди за кладење, но и секогаш добри квоти.

Bet365 за сите нови корисници нуди фантастичен добредојде понуда во вредност од 100% до најмногу 25 евра. Оваа понуда е толку добра, само поради фактот што средствата немаат ограничување.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се во Bet365 ТУКА
  2. Направете депозит од минимални 5 евра
  3. Добијте бонус во вредност од 100% до 25 евра на вашиот депозит

Услови и правила за користење

  • Бонусот е наменет за новите корисници или корисниците кои ќе направат депозит за прв пат
  • Минималниот квалификуван депозит е 5 евра
  • Максималниот бонус кој може да го добиете е 25 евра
  • Бонусот се активира веднаш откако ќе го изиграте депозитот
  • Бонусот е во вид на бесплатни кредити за обложување, поточно се одзема од евентуалната добивка остварена со бонусот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*