Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од боливиската прфесионал дивизија кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на домаќините.

Стронгест – Боливар – 1 @ 1.99 во Bet365

Почетната вредност за победа на Стронгест беше 2.53, а во моментов бележи пад од скоро 21% и се плаќа со квота 1.99 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*