Што се уплаќа денес? (23.07.2021)

Уплатата често е добар показател за добивка, па се надеваме дека така ќе биде и денес.

Шалке – Хамбургер 2 @ 2.68

Вкупната уплата на овој натпревар беше 14.822 евра. За победа на Шалке уплатени се 2.853 евра, за реми 4.789 евра, додека останатите 7.180 евра се уплатени за победа на Хамбургер.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*