Што се уплаќа денес? (21.07.2021)

Уплатата често е добар показател за добивка, па се надеваме дека така ќе биде и денес.

Малме – Хелсинки 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар беше 5.222 евра. За победа на Хелсинки уплатени се 308 евра, за реми 221 евра, додека останатите 4.692 евра се уплатени за победа на Малме.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*