Натпревар со драстичен пад на коефициентот (19.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од босанската лига каде има голем пад на коефициентот за победа на гостите.

Сараево – Тузла 2 @3.80

Почетната вредност за победа на Тузла беше 4,58, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 3.80 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*