Натпревар со драстичен пад на коефициентот (07.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од шведската ниска лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Енкопингс – Скиљебо – 1 @ 1.99 во Bet365

Почетната вредност за победа на Енкопингс беше 2.47, а во моментов бележи пад од скоро 19% и се плаќа со квота 1.99 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*