Натпревар со драстичен пад на коефициентот (02.07.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме пријателски натпревар кој бележи голем пад на коефициентот.

Домжале – Шибеник – 2 @ 2.60 во Bet365

Почетната вредност за победа на Шибеник беше 3.60, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 2.60 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*