Натпревар со драстичен пад на коефициентот (15.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од кениската премиер лига.

Тускер – Поста Ренџерс – 2 @ 4.99 во Bet365

Почетната вредност за победа на Поста Ренџерс беше 7.05, а во моментов бележи пад од скоро 29% и се плаќа со квота 4.99 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*