Што се уплаќа денес? (13.06.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе биде еден од многуте успешни показатели, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Холандија – Украина – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 215.503 евра. За победа на Холандија уплатени се 168.950 евра, за реми 21.320 евра, додека останатите 25.233 евра се уплатени за победа на Украина.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*