Натпревар со драстичен пад на коефициентот (12.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од исландската Пепсидеилд лига.

Стјарнан – Валур – 2 @ 1.64 во Bet365

Почетната вредност за победа на Валур беше 2.11, а во моментов бележи пад од скоро 22% и се плаќа со квота 1.64 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*