Што се уплаќа денес? (10.06.2021)

што се уплаќа денес

Денес ќе се потрудиме да ја поправиме грешката од вчера и ќе ви претставиме нов натпревар за кој се надеваме дека има големи шанси за пролаз.

Хака – ХЈК Хелсинки – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 2.909 евра. За победа на Хака уплатени се 488 евра, за реми 383 евра, додека останатите 2.038 евра се уплатени за победа на ХЈК Хелсинки.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*