ФАНТАСТИЧЕН ЕУРО 2020 КЕШБЕК: Обложувајте се и на крајот добијте повраток во висина од 8%

22Bet е обложувалница која секогаш нуди фантастични промоции и бонус понуди за своите корисници.

Ниту на ова големо натпреварување не ги заборавија своите играчи, па понудија фантастична опција која веруваме дека ќе им се допадне на сите играчи.

Имено, станува збор за кешбек во вредност од 8% на вашата уплатена вредност. Вие се што треба да направите е да се обложувате на ЕУРО 2020 во 22Bet, а колку повеќе се обложувате, толку поголем ќе биде вашиот кешбек.

Откако ќе заврши натпреварувањето ќе се пресмета вкупната уплатена сума и ќе ви бидат вратени 8% од уплатените средства.

Доколку се уште немате сметка во 22Bet, тоа може да го направите ТУКА и да си земете бонус за добредојде во висина од 100% на вашата прва уплата.

Услови и правила за користење

 • Облози кои не се квалификувани во оваа понуда:
 • Рефундирани облози
 • Кешаут облози
 • Облози со помали квоти од 1.5
 • Облози на вкупно и хендикеп
 • Облози на статистички показатели
 • Облози уплатени на двата исходи во двонасочни облози
 • Оваа понуда не може да се комбинира со други бонуси
 • Сметки кај кои ќе се дектира иста ИП адреса и било каква поврзаност нема да добијат кешбек
 • Квалификувани се сите облози уплатени со реални пари
 • Во согласност со правилата и условите, 22Bet има право да одбие да го додели бонусот на било кој клиент без да даде образложение

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*