Што се уплаќа денес? (04.06.2021)

што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар со интересен распоред на уплатата и солидна квота за кој се надеваме дека ќе биде добитен.

Италија – Чешка – 1 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.439 евра. За победа на Италија уплатени се 10.002 евра, за реми 1.149 евра, додека останатите 1.288 евра се уплатени за победа на Чешка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*