ТИП НА ДЕНОТ: (04.06.2021,19:30) ШПАНИЈА – ПОРТУГАЛИЈА

ЕФИКАСЕН КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР

Меѓународен, Интернационални пријателски, 04.06.2021: Шпанија – Португалија ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Шпанија и Португалија од рамките на пријателските интернационални натпревари. Шпанците играат одлично во последно време и може да кажеме дека се комплетно спремни за настапот на ЕП. Исто така може да кажеме дека и Португалците имаат големи амбиции за во иднина, па ова ќе биде еден интересен натпревар помеѓу две квалитетни репрезентации со големи амбици. Ние решивме на овој натпревар да го избегнеме конечниот исход и да ви дадеме предлог на голови. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*