22Bet супер понуда: Почеток со 7.500 денари повеќе на вашата сметка!

Љубителите на кладењето се свесни колку е важен буџетот кој е наменет за тоа, па практично поголем буџет значи и поголема шанса за добивка.

Една од подобрите онлајн обложувалници, 22Bet, за сите нови корисници нуди фантастичен бонус од 100% до 7500 денари на вашата прва уплата. Процесот за добивање е едноставен и се што треба да направите е:

 1. Регистрирај се на 22Bet ТУКА
 2. Пополнете ги полињата во „Мојата сметка“
 3. Направете депозит од најмалку 1 евро

Услови и правила за користење

 •  Секој клиент има право само на еден 100% бонус за првиот депозит.
 •  Минималниот депозит потребен за добивање на бонусот е 60 MKD.
 •  Максималниот износ на бонусот за спортско обложување е 7500 MKD.
 •  Бонусот се впишува автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првиот депозит, освен ако полето “Не сакам никакви бонуси“ не е штиклирано.
 •  Пред да направи депозит, клиентот мора да избере бонус сметка на која ќе биде впишан бонусот.
 •  Кога ќе се впише, не можете веќе да го префрлите бонусот на друга бонус сметка.
 •  Повлекување на средствата на клиентот ќе биде можно само откако целосно се исполнети условите за обложување со бонусот.
 •  Ако бонусот е впишан на бонус сметка за спортско обложување, тогаш условот за обложување ќе биде износот на бонусот да се уплати 5х во комбинациски облози. Секој комбинациски облог мора да содржи барем три настани. Барем три настани во секој комбинациски облог мора да имаат коефициент од 1.40 или повисоко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*