ТИП НА ДЕНОТ: (26.05.2021,19:30) ЕСЕН – ЛОТЕ

ЕСЕН ДА ДОМИНИРА

Германија, Регионлига – запад, 26.05.2021: Есен – Лоте ТИП 1/1

Резултат: 5-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Есен и Лоте од рамките на германската регионлига запад. Есен е во трката за првата позиција, а добро познато е дека таа позиција води во повисок ранг што е и единствена цел за овој клуб. Лоте нема апсолутно никаков мотив за овој натпревар бидејќи не може ниту горе, а ниту долу. Наш предлог е 1/1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*