Што се уплаќа денес? (26.05.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка, па веруваме дека добитната серија ќе продолже и во наредните денови.

Брентфорд – Свонси – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.915 евра. За победа на Брентфорд уплатени се 3.688 евра, за реми 1.109 евра, додека останатите 1.118 евра се уплатени за победа на Свонси.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*