Што се уплаќа денес? (28.04.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за жал во оваа категорија не бевме добитни, но секако, денес сме тука да ја поправиме грешката. Ова е нашиот натпревар за денес.

Галатасарај – Коњаспор – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.892 евра. за победа на Галатасарај уплатени се 16.958 евра, за реми 3.445 евра, додека останатите 4.489 евра се уплатени за победа на Коњаспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*