ТИП НА ДЕНОТ: (28.04.2021,19:00) ЈАГЕЛОНИЈА – РАКОВ

ДОМАЌИНИТЕ СЕ БЕЗ МОТИВ

Полска, Екстракласа, 28.04.2021: Јагелонија – Раков ТИП 2

Резултат: 0-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Јагелонија и Раков од рамките на полската Екстракласа. Јагелонија се наоѓа на средината на табелата и практично нема никакви шанси ниту за горе, а ниту за долу. Раков од друга страна е на третата позиција и во најамала рака сака да обезбеди крај на првенството токму на таа позиција. Домаќините се без мотив, па затоа очекуваме гостите да го искористат тоа. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*