Што се уплаќа денес? (16.04.2021)

што се уплаќа денес

За среќа вчера бевме добитни, па се надеваме дека со добитната серија ќе продолжеме и денес.

Питерборо – Нортемптон – 1 @ 1.54

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.132 евра. За победа на Питерборо се уплатени 6.784 евра, за реми 498 евра, додека останатите 5.850 евра се уплатени за победа на Нортемптон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*