Што се уплаќа денес? (08.04.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за жал уплатата не ни беше точен показател, ноа се надеваме дека денес ќе успееме да ја поправиме грешката.

Малатјаспор – Фенербахче – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.087 евра. За победа на Малатјаспор уплатени се 1.380 евр, за реми 1.042 евра, додека останатите 10.665 евра се уплатени за победа на Фенербахче.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*