Натпревар со драстичен пад на коефициентот (08.04.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од турската трета лига – група 1.

Алемдаг – Кулубу – 2 @ 2.20 во Bet365

Почетната вредност за победа на Кулубу беше 3.07, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 2.20 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*