Натпревар драстичен пад на коефициентот (07.04.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од хрватската трета лига.

Врбовец – Гај – 1 @ 2.06 во Bet365

Почетната вредност за победа на Врбовец беше 3.43, а во моментов бележи пад од скоро 40% и се плаќа со квота 2.06 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*