Што се уплаќа денес? (04.04.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата генерално е одличен показател за конечниот исход, па се надеваме дека и денес ќе запишеме добивка.

Манчестер Јунајтед – Брајтон – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.857 евра. За победа на Манчестер Јунајтед уплатени се 72.093 евра, за реми 10.559 евра, додека останатите 17.205 евра се уплатени за победа на Брајтон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*