Малери и махери на колото

малери и махери

Како што и секој понеделник, така и овој решивме да ви ги претставиме најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета. И покрај тоа што Украина беше фаворит за да победи на овој натпревар, за жал не ја оправда таа улога и го остави овој играч без 50.000 денари.

Малер 2

Малер на колото, месецот и годината. Изиграл девет натпревари со комбинирани знаци и типувал Т22+ на дуелот Мауритања – Мароко, но за жал Марко не успеа да постигне два гола, па овој играч не го усреќи со вртоглава цифра од 540.000 денари. Жално мајсторе.

Малер 3

Овде имаме тикет со солидна уплата и интересни типови. За жал Хал не успеа да го победи Гилингам и да го усреќи овој играч со скоро 300 евра.

Махер 1

Овде имаме махер за НБА играчи. Ги погодил границите на погодоци на 9 играчи и за уплата од 100 денари си доби скоро 26.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*