Што се уплаќа денес? (10.03.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни и наплативме квота која воопшто не е за потценување. Денес продолжуваме со исто темпо.

Барнсли – Дерби – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 22.398 евра. За победа на Барнсли уплатени се 14.369 евра, за реми 5.193 евра, додека останатите 2.893 евра се уплатени за победа на Дерби.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*