Што се уплаќа денес? (08.03.2021)

што се уплаќа денес

Денес во рамките на категоријата со уплатата ќе ви претставиме натпревар со солидна квота и интересен распоред на уплатата.

Бетис – Алавес – 1 @ 1.82

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 23.462 евра. За победа на Бетис уплатени се 18.387 евра, за реми 3.219 евра, додека останатите 1.856 евра се уплатени за победа на Алавес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*