Малери на колото

малери и махери

За жал овој понеделник во статијата која традиционално ја посветуваме на интересните тикети од изминатиот викенд имаме само малери.

Малер 1

Португалското дерби уште долго ќе го памети овој играч бидејќи типувал победа за Порто, но за жал натпреварот заврши без голови и го остави овој играч без вртоглава цифра од над 200.000 денари.

Малер 2

Вистинска штета е да се промаши Лестер против Славија Прага. Сите очекувавме победа за Англичаните, па така и овој играч, но за жал Лестер беше поразен и овој кладилничар го остави без 115.000 денари.

Малер 3

Уште еден катастрофален тикет. Погодени супер квоти, но за жал добивката е само Х10 од уплатата бидејќи Њукасл ремизираше, а овој играч типувал 1&0-2 гола.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*