ТИП НА ДЕНОТ: (26.02.2021,19:00) КРИЕНС – КСАМАКС

ЛЕВЕРКУЗЕН ЗА ПЛАСМАН ПОНАТАМУ

Швајцарија, Челинџ лига, 26.02.2021: Криенс – Ксамакс ТИП 3+

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Криенс и Ксамакс од рамките на швајцарска Челинџ лига. Овде имаме дуел на две екипи кои ни доаѓаат од долниот дел на табелата. Домаќините се наоѓаат на 8-та позиција и може да кажеме дека во последно време прикажуваат солидни партии. Од друга страна Ксамакс се уште го нема решено опстанокот, а тоа им е главна цел. И двете екипи имаат потреба од бодови, па затоа го избегнавме конечниот исход. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*