Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.02.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од шпанската трета лига – група 14.

Каламонте – Морало – 1 @ 3.64 во Bet365

Почетната вредност за победа на Каламонте беше 4.46, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 3.64 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*