Натпревар со драстичен пад на коефициентот (06.01.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од француската прва лига кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на фаворитот.

Стразбур – Ним – 1 @ 1.45 во Bet365

Почетната вредност за победа на Стразбур беше 2.00, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 1.45 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*