Што се уплаќа денес? (29.12.2020)

што се уплаќа денес

Вчера за жал уплатата не беше точен показател, па веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката.

ВБА – Лидс – 2 @ 2.06

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 151.649 евра. За победа на ВБА уплатени се 23.480 евра, за реми 13.456 евра, додека останатите 114.713 евра се уплатени за победа на Лидс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*