Земете дополнителни 6000 денари за кладење

Како што изминува времето, така конкуренцијата во онлајн обложувањето станува се поголема и поголема.

Обложувалниците нудат најразлични понуди и промоции се со цел да ве придобијат вас за да станете нивни корисник.

Ове ќе ви ја претставиме добредоје понудата од 1xBet која важи за сите нови и постоечки корисници кои ќе направат депозит за прв пат.

Се што треба да направите е:

 • Регистрирајте се ТУКА
 • Направете го првиот депозит од најмалку 1 евро
 • Добијте 100% бонус до 6000 денари

Услови и правила за користење

 • Секој клиент има право на само еден бонус. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 50 MKD.
 •  Пред да направат депозит на нивната сметка, клиентите треба да дадат согласност да добијат бонус за спортско обложување или на страницата “Поставки на сметката“ во категоријата Моја сметка, или директно на страницата “Депозит“. Бонусот автоматски се впишува на вашата сметка по првиот депозит, под услов целосно да сте ги пополниле сите податоци во вашата сметка и телефонскиот број да е активиран.
 •  Уплатете облог во висина 5 пати на износот на бонусот во рамки на комбинациски облози. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 настани или повеќе. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко. Почетните датуми на сите настани не треба да бидат подоцна од периодот на важност на оваа понуда.
 •  Износот на бонусот се смета дека е „пренесен“ единствено кога сите облози уплатени во рамките на износот на бонусот се намирени.
 •  Обложувањето во износ на бонусот мора целосно да биде завршено пред клиентот да може да ги повлече сите средства од сметката (или да пренесе средства на казиното), инаку бонусот и сета добивка која произлегува од него ќе се сметаат за поништени.
 •  Оваа понуда не може да биде користена во врска со ниту едни други промотивни или специјални понуди.
 •  1xBet може да изврши измена, поништи, обнови или одбие било која промотивна понуда во било кое време без претходно известување.
 • 1xBet може да ги ограничи или да им го одземе правото на учество на клиентите во оваа или било која друга понуда.
 • 1xBet го задржува правото да ги прoвери записите и историјата на трансакциите на клиентите заради било која причина. Во случај доколку при проверка се утврди дека одреден клиент или клиенти применуваат стратегии кои според дискреционото право на 1xBet смета дека не се дозволени, 1xBet го задржува правото да го одземе правото на учество на дадените клиенти во промотивната понуда и да го поништи бонусот.

Квоти за ЕУРО 2020


ДатумГрупаНатпреварTип 1 x 2
11.06.2021
21:00 ч.
Група АТурција - Италија
12.06.2021
15:00 ч.
Група АВелс Швајцарија
12.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Финска
12.06.2021
21:00 ч.
Група ББелгија Русија
13.06.2021
15:00 ч.
Група ДАнглија Хрватска
13.06.2021
18:00 ч.
Група ЦАвстрија Македонија
13.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Украина
14.06.2021
15:00 ч.
Група ДШкотска Чешка
14.06.2021
18:00 ч.
Група ЕПолска Словачка
14.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Шведска
15.06.2021
18:00 ч.
Група ФУнгарија Португалија
15.06.2021
21:00 ч.
Група ФФранција Германија
16.06.2021
15:00 ч.
Група БФинска Русија
16.06.2021
18:00 ч.
Група АТурција Велс
16.06.2021
21:00 ч.
Група АИталија Швајцарија
17.06.2021
15:00 ч.
Група ЦУкраина Македонија
17.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Белгија
17.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Австрија
18.06.2021
15:00 ч.
Група ЕШведска Словачка
18.06.2021
18:00 ч.
Група ДХрватска Чешка
18.06.2021
21:00 ч.
Група ДАнглија Шкотска
19.06.2021
15:00 ч.
Група ФУнгарија Франција
19.06.2021
18:00 ч.
Група ФПортугалија Германија
19.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Полска
20.06.2021
18:00 ч.
Група АИталија Велс
20.06.2021
18:00 ч.
Група АШвајцарија Турција
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦМакедонија Холандија
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦУкраина Австрија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БФинска Белгија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БРусија Данска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДХрватска Шкотска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДЧешка Англија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕСловачка Шпанија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕШведска Полска
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФГерманија Унгарија
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФПортугалија Франција
26.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 1
Велс Данска
26.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 2
Италија Австрија
27.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 3
Холандија Чешка
27.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 4
Белгија Португалија
28.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 5
Хрватска Шпанија
28.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 6
Франција Швајцарија
29.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 7
Англија Германија
29.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 8
Шведска Украина
02.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 1
Швајцарија Шпанија
02.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 2
Белгија Италија
03.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 3
Чешка Данска
03.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 4
Украина Англија
06.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 1
Италија Шпанија
07.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 2
Англија Данска
11.07.2021
21:00 ч.
ФиналеИталија Англија

Сите квоти за ЕУРО 2020 ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*