Што се уплаќа денес? (18.11.2020)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата без поголеми проблеми ни „донесе“ солидна квота, па веруваме дека и сега ќе продолже победничката серија.

Полска – Холандија – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 52.503 евра. За победа на Полска се уплатени 3.958 евра, за реми 3.184 евра, додека останатите 45.361 евра се уплатени за победа на Холандија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*