ТИП НА ДЕНОТ: (18.11.2020,20:45) БЕЛГИЈА – ДАНСКА

БЕЛГИЈА ЗАВРШУВА СО ПОБЕДА

Меѓународен, Лига на нации, 18.11.2020: Белгија – Данска ТИП 1

Резултат: 4-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Белгија и Данска од рамките на последното коло на Лига на нации. Белгија е на лидерското место и нивните амбиции се да завршат тука. Од друга страна на Данска некако им се наредија коцкиите, а тешко дека ќе успеат да земат бодови против Белгијците. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*