Натпревар со драстичен пад на коефициентот (12.11.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од руската ниска лига кој бележи пад на коефициентот.

Муром – Локомотив Казанка – 2 @ 1.80

Почетанта вредност за победа на Локомотив Казанка беше 2.37, а во моментов бележи пад од скоро 24% и се плаќа со квота 1.80 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*