ТИП НА ДЕНОТ: (24.09.2020,17:30) ХЈК – ТПС

ЕФИКАСЕН НАТПРЕВАР ВО ФИНСКА

Финска, Веикауслига, 24.09.2020: ХЈК – ТПС ТИП 3+

Резултат: 2-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу ХЈК и ТПС од рамките на финската Веикауслига. ХЈК моментално е лидер на табелата и искрено има амбиции да остане таму што подолго, поточно до крајот на сезоната. ТПС од друга страна игра катастрофалано и е во доста лоша серија. Покрај победата на ХЈК, овде очекуваме и голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*