Натпревар со драстичен пад на коефициентот (20.09.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од француската прва лига.

Стразбур – Дижон – 1 @ 1.65 во Bet365

Почетната вредност за победа на Стразбур беше 2.05, a во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 1.65 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*